Ostali sportovi

Izabrani najbolji sportisti grada Bijeljina za 2023. godinu

Izabrani najbolji sportisti grada Bijeljina za 2023. godinu
Foto: Srna | Izabrani najbolji sportisti grada Bijeljina za 2023. godinu

BIJELJINA - Za najboljeg sportistu 2023. godine grada Bijeljina izabran je član Odbojkaškog kluba "Radnik" Nikola Drljić, drugo mjesto pripalo je Ani Zekić iz istoimenog ženskog odbojkaškog kluba, a treće Pavlu Vujnoviću iz DŽudo kluba "Panteri".

Drljić je novinarima izjavio da mu je ova nagrada podstrek za dalji rad i trud i dokaz da sve što je radio proteklih godina nije bilo uzalud.

"Zato mislim da se svaki rad mora isplatiti kad-tad. Ovo je veliko priznanje za mene kao pojedinca, ali i za cijelu ekipu. Trudićemo se da ga opravdamo i da u narednim sezonama pokažemo da postajemo veoma važan faktor u odbojci na nivou BiH", naveo je Drljić.

Među deset najbolje rangiranih sportista grada Bijeljina u 2023. godini su i Stefan Rakić iz Kluba malog fudbala "Radnik MD šop", Dejana Marković iz Taekvondo kluba "Sokol", Dalibor Stojanović iz Šahovskog kluba "Svetozar Gligorić", Vanja Pejić iz Ženskog rukometnog kluba "Radnik", Aleksandar Pirgić iz Košarkaškog kluba "Budućnost BN", Nemanja Pejčić iz Auto-karting kluba "Optima motorsport" i Aleksandar Novicki iz Košarkaškog kluba "Šampioni".

Svečanost je održana Velikoj salu Centra za kulturu "Semberija", a organizatori su "Semberske novine" i Gradska uprava Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije