Ostali sportovi

Čuvenom asu je rodila četvero djece, a godine su za nju samo broj

Čuvenom asu je rodila četvero djece, a godine su za nju samo broj
Foto: N.N. | Ko je glamurozna Ruskinja koja je čuvenom asu rodila četvero djece

Jedan od najpoznatnijih i najzvjezdanijih parova u Rusiji su čuveni hokej Ilja Kovaljčuk (41) i njegova supruga Nikol (40).

Za sjajnog ruskog hokejaša se manje više sve zna. Davne 2001. godine je postao prvi ruski igrač u istoriji koji je izabran kao prvi na NHL draftu. Hokejaša je draftovala Atlanta. Igrao je još za Nju Džersi, Los Anđeles, Montreal i Washington. Kao dio reprezentacije Rusije, Kovaljčuk je osvojio zlato na Olimpijskim igrama 2018. u Pjongčangu, a ima i dvije svjetske titule. Krajem 2023. hokejaš je odlučio da nastavi karijeru nakon godinu i po pauze u 40. godini i potpisao je ugovor sa Spartakom.

Svoju suprugu je upoznao 2002. godine. Tada 19-godišnji hokejaš vidio je na TV-u nastup grupe “Miraž“, popularne grupe iz 1990-ih. Među učesnicima je bila i sjajna plavuša Nikole Ambrazaitis. Ljepotica je se pojavila i na naslovnicama popularnih muških magazina „Playboy“ i „Maxim“.

Par se vjerio nakon sedam godina zabavljanja, kada su već imali ćerku Kerolajn. Djevojčica je rođena pet godina nakon što su se Ilja i Nikol upoznali. Godine 2008. su se vjenčali u Novodevičkom samostanu. Danas imaju četvrto djece. Karolajn je rođena je 2005. godine u SAD. Četiri godine kasnije u porodici je rođeno drugo dijete - sin Filip. Kada je njen prvi sin imao samo četiri meseca, saznala je da je ponovo trudna. Godine 2010. rođen je još jedan dječak, koji je dobio ime Artem. On je bio taj koji je krenuo stopama svog zvezdanog oca. Godine 2015. rođeno je četvrto dijete - djevojčica Eva. 

Atraktivni par živi u SAD u stanu površine 350 kvadratnih metara u elitnom stambenom kompleksu na otoku Fisher (Miami).  Nikole već dugo promoviše zdrav način života i redovno vježbanje. Fitnes i zdrav način života pomogli su joj ne samo da se brzo vrati u formu nakon porođaja, već i da stvori atletsku figuru. Ona ne radi samo kao fitnes model, već učestvuje i na raznim turnirima. Tako je 2018. godine djevojka pobijedila na takmičenju u bodibildingu i dobila titulu "Miss Fitness Bikini".

Nikol je takođe zainteresovana za osvajanje planinskih vrhova. U avgustu 2022. godine popela se na Elbrus. U maju 2023. godine postalo je poznato da se Kovalčuk popeo na najviši vrh svijeta - Everest. Među Kovalčukovim dostignućima su i usponi na Kilimandžaro, Akonkagvu, Nanga Parbat, Gašerbrum (II i I) i K2 (Čogori).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije