Ostali sportovi

Ko vida rane super brzom Karlosu?

Ko vida rane super brzom Karlosu?
Foto: N.N. | Ko vida rane super brzom Karlosu?

Vozač Ferarija Karlos Sains trenutno se oporavlja od operacija slijepog crijeva.

To ga je odvojilo od staze, pa je propustio posljednju trku za Veliku nagradu Saudijske Arabije. Tada ga je mijenjao mladi Britanac Oliver Berman koji je u debiju osvojio sedmo mjesto. Ipak, ova pauza je definitvno dala više vremenu sjajnom Špancu da provodi sa svojom prelijepom djevojkom Rebekom Donaldson koja vida rane proslavljenom vozaču.

Iako je Karlos mnogo poznatije ime, i Rebeka je izgradila svoje ime u manekenstvu. Ona je pobijedila na svom prvom izboru ljepote sa 17 godina i izborila mjesto na takmičenju Top Model UK 2011. Više od decenije kasnije, postigla je veliki uspjeh u svijetu modelinga.

Rebeka je potpisala ugovor sa nekim od najvećih agencija u industriji širom svijeta, uključujući kompanije iz modnih žarišta Njujorka, Milana i Londona. Škotska manekenka je prvi put povezana sa vozačem Ferarija prošlog juna. Od tada je viđena na trkama Formule 1 sa Špancem, uključujući Veliku nagradu Las Vegasa u novembru. Tokom protekle godine, krasila je naslovnice nekih od najvećih svjetskih časopisa. Takođe je glumila u sjajnoj Ferari TV reklami prođle godine.

Daleko od svog glamuroznog načina života koji je krenuo širom svijeta, Rebeka je osnovala vlastitu kompaniju za odjeću. Pokrenula je „MUSE Activewear“ tokom izolacije zbog Covid-19 u oktobru 2020. godine. Njena kompanija prodaje odjeću za teretanu za žene.

Osim svoje manekenske karijere, Rebeka je prvi put privukla pažnju šire javnosti 2022. godine kada je uočena s američkom rijaliti TV zvijezdom Skotom Disikom s kojim je bila u dvomjesečnoj vezi.  Više od godinu dana kasnije, čini se da je Rebeka sretna u vezi sa vozačem Ferarija.

Daleko od staze, par uživao u raskošnim putovanjima, uključujući nedavno na idilično ostrvo Sardiniju. Slove za jedan od najljepših parova u svijetu sporta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije