Ostali sportovi

Meč godine u Laktašima: Marjanović protiv Panga

Meč godine u Laktašima: Marjanović protiv Panga
Meč godine u Laktašima: Marjanović protiv Panga

BANJALUKA - Sve je spremno za spektakl, Denis Marjanović, banjalučki borac večeras se bori protiv Ivana Panga iz Holandije, i to će biti glavni meč kik-boks noći u Laktašima.

Ljubitelji kik-boksa će moći da uživaju u sedam profesionalnih i četiri uvodne borbe, a organizator je "World Fighting League" (WFL) čiji je osnivač borac Malvin Manhof. Marjanović je u bogatoj karijeri bio amaterski i profesionalni WKA i WKU šampion svijeta, profesionalni šampion Evrope u WKA verziji, kao i amaterski i profesionalni WAKOO šampion Balkana, a ističe da je spreman za sutrašnji meč.

Osim borbe Marjanovića i Pange, u glavnom dijelu manifestacije, koja počinje u 20 časova, biće održano još pet borbi u kojima će se predstaviti borci iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Holandije, Portugala, Turske i Surinama.

Za ljubitelje kik- boksa obezbijeđen je prenos ove manifestacije, na RTRS plusu od 21 čas.

"Prije svega da istaknem da je velika čast što smo domaćini ovakvog spektakla i što smo zajedno sa Manhofom uspjeli da dovedemo ovako poznata borilačka imena", kazao je Marjanović i dodao:

"Motivisan sam i jedva čekam da uđem u ring. Protivnik je veoma agresivan i gaji stil kao i svi Holanđani koji su poznati kao odlični kik-bokseri. Siguran sam da ćemo uživati u muškoj borbi."

Jedna od zanimljivijih borbi sigurno će biti duel Mladena Kujundžića (Hrvatska) i Fabija Kvasija (Surinam). Osim ove dvije borbe u glavnom dijelu će se boriti Bojan Džepina (Srbija) - Matijas Barić (Hrvatska), Albin Fajković (BiH) - Hasan Toj (Turska), Igor Emkić (BiH) - Denis Ipema (Holandija), Marko Adamović (Srbija) - Marvin Monteiro (Portugal) i Elmir Mehić (BiH) - Donegi Abena (Holandija).

Marjanović je u dosadašnjoj karijeri bio amaterski i profesionalni WKA i WKU šampion svijeta, profesionalni šampion Evrope u WKA verziji, kao i amaterski i profesionalni WAKOO šampion Balkana.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije