Ostali sportovi

Par iz snova: Kako je lijepa Ruskinja osvojila sportsku ikonu

Par iz snova: Kako je lijepa Ruskinja osvojila sportsku ikonu
Foto: N.N. | Par iz snova: Kako je lijepa Ruskinja osvojila sportsku ikonu

On je jedna od najvećih hokejaških zvijezda u ovom vijeku i uz Aleksandra Ovečkina najveći ruski hokejaš.

Jevgenij Malkin (36) je superstar Pitsburga s kojim ima tri osvojena Stenli Kupa. Prije dvije godine produžio je ugovor do ljeta 2026. Vrijednost novog ugovora je bio 24,4 miliona dolara.

Malkin koji je u NHL ligu stigao kao drugi izbor na NHL draftu 2004. godine je u braku sa Anom Kosterovom (30). Smatraju se za jedan od najatraktivnijih i najpoznatijih parova u Rusiji, ali i šire. 

Ona je prepoznatljivo TV lice. Radila je brojne televizijske kuće, posljednja u nizu je “Match TV“. Slovi za najljepšu sportsku novinarku u svojoj zemlji. Ana je krajem 2015. godine odlučila da napusti posao i zemlju na neko vreme i preseli se u SAD. Razlog je bio Jevgenij Malkin. On je bio taj koji je pozvao svoju voljenu da napusti sve i preseli se s njim u Ameriku. Nakon nekog razmišljanja, Kasterova se složila.

Malkin je svoju najveću ljubav prvi put ugledao upravo putem TV ekrana. Odmah joj je poslao poruku predstavivši se kao Jevgenij Malkin. Postepeno, prijateljstvo je preraslo u romantičnu vezu. Ubrzo je ljubav na daljinu postala nepodnošljiva, pa je insistirao na tome da se Ana preseli u SAD. 

Te 2015. godine su objavili vjeridbu, a godinu dana kasnije rođen im je sin Nikita. Nekoliko sedmica prije su se i vjenčali. Trenutno žive u višemilionskoj vili u Pitsburgu u blizini trening baze hokejaškog kluba. Ani je cijelo vrijeme nedostajala Rusija , a posebno posao, pa se u jesen 2020. vratila u Moskvu. Kasterovoj je odmah ponuđen posao na Match TV.

Zbog svog izgleda radila je za brojne magazina poput „Maxima“. Ana Kasterova je simbioza voljene supruge, brižne majke, talentovane novinarke i seksi djevojke. Inače, Malkin sa Rusijom ima i titulu prvaka svijeta. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije