Ostali sportovi

Raca: Podrška svim klubovima

Raca: Podrška svim klubovima
Raca: Podrška svim klubovima

GRADIŠKA - Ministarstvio porodice, omladine i sporta Republike Srpske, s ciljem afirmacije sporta u Srpskoj, pruža podršku svim klubovima i sportistima koji učestvuju na međunarodim takmičenjima, rekao je danas pomoćnik resornog ministra Goran Raca.

Raca, koji je u Gradišci prisustvovao meču Evropske lige šampiona za kuglašice, između domaće "Kozare" i ekipe "Mlake" iz Rijeke, kaže da resorno ministarstvo finansijski pomaže sva međunarodna takmičenja i utakmice koje se organizuju na teritoriji Republike Srpske radi promocije domaćih sportskih, turističkih i privrednih potencijala.

"Dobar primjer za to je Kuglaški klub `Kozara`, kojem resorno ministarstvo u proteklih nekoliko godina pomaže u ostvarivanju sve boljih rezultata na međunarodnim takmičenjima", rekao je Raca.

Kuglašice "Kozare" poražene su od Riječanki rezultatom 8:0, a utakmici u Gradišci su prisustvovali konzul Hrvatske u Banjaluci Dunja Jevak i načelik opštine Gradiška Zoran Latinović.

Revanš meč biće odigran u Rijeci 14. februara, a pobjednik iz ovog dvomeča plasiraće se na završni turnir četiri najbolje ekipe Evropske lige šampiona za kuglašice. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije