Ostali sportovi

Večeras igra finale Majamija: Zovu ga teniski Kazanova, evo i zašto

Večeras igra finale Majamija: Zovu ga teniski Kazanova, evo i zašto
Foto: N.N. | Večeras igra finale Majamija: Zovu ga teniski Kazanova, evo i zašto

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov (32) večeras igra finale mastersa u Majamiju.

Nalazi se u sjajnoj formi i mnogi vjeruju da može iznenaditi Janika Sinera. 

Teniser koji će uskoro napuniti 33 godine jedan je od najvećih zavodnika na Turu. Lista njegovih djevojaka je podugačak, a svaka je do sada bila prava ljepotiva. 

Prva poznata i velika ljubav mu je bila Ruskinja i nekada najbolja tenisera svijeta Marija Šarpova. Njihova priča se završila 2015. godine, a nekoliko mjeseci kasnije je uplovio u romansu sa slavnom pjevačicom i bivšom od Luisa Hamiltona Nikol Šercinger. 

Prošle godine stigao je na naslovnice nakon što je uplovio u vezu sa Rumunkom Madalinom Ganeom, prelijepom manekenkom i glumicom. Prije nje je zaveo bogatu Ruskinju Lolitu Osmanovu, kćerku ruskog energetskog magnata Eldara Osmanova. Po mnogima je ona upravo bila njegova najveća ljubav, a posljednih dana se spekulise se da su ponovo zajedno, obzirom da se i Lolita ovih dana nalazi u Majamiju. Mnogi vjeruju da bi ova ljubav konačno mogla biti prava za bugarskog Kazanovu. 

Ranije se spominjalo da je imao avanturu sa Serenom Vilijams, ali su po svemu sudeći bili sa prijatelji. Nikad nije potvrđeno da su bili zajedno. Davne 2012. godine Simona Stefanova, bugarska djevojka j bila blizu da ga ubjedi da je oženi, ali on je brzo nakon toga izgubio “glavu“ zbog Marije Šarapove. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije