Rukomet

Mlade snage na ispitu

Mlade snage na ispitu
Mlade snage na ispitu

Rukometaši Borac M:tela odigraće u subotu (20.15) posljednji meč u SEHA ligi ove godine. Banjalučani gostuju kod Vardara u Skoplju, a trener Igor Rađenović najavljuje da će u makedonskoj prijestonici pružiti šansu mladim igračima.

"Istina je da smo umorni od teške utakmice sa Meškovom i da je Vardar apsolutni favorit u ovom susretu. To je jedna od najkvalitetnijih ekipa u ligi i teško je očekivati neko iznenađenje. Ipak, borićemo se i truditi da odigramo što bolje. Pružićemo šansu mladim rukometašima, koji će tako dobiti priliku da vide kako je to igrati u SEHA ligi", izjavio je šef stručnog štaba šampiona BiH.

Iskusni Mirko Mikić kaže da će Banjalučani biti rasterećeni u Skoplju.

"Vardar nije samo jedan od najkvalitetnijih timova u SEHA ligi, već i u Evropi. Imaju Makedonci sjajne igrače, prekaljene internacionalce i upravo zbog toga ovaj megdan dočekujemo rasterećeni. Važno je da pružimo maksimum i da se skopskoj publici prikažemo u što boljem izdanju", naglasio je Mikić.

Slično razmišlja i Stefan Janković, koji u posljednje vrijeme pruža sve bolje partije:

"Nema tu mnogo šta da se kaže. Vardar je favorit, odlična je to ekipa, ali borićemo se pa šta bude".

Nakon ovog susreta Borac M:tel će do kraja 2014. godine odigrati još samo humanitarnu utakmicu sa Crvenom zvezdom. Taj susret na programu je 17. decembra u Banjaluci.

Osim meča u Skoplju, ovog vikenda na programu su još tri okršaja u SEHA ligi. Tatran Prešov će u subotu (18 časova) odmjeriti snage sa PPD Zagrebom, istog dana Nekse će dočekati Meškov Brest (19), dok će u nedjelju (20.15) Metalurg ugostiti Vesprem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije