Rukomet

Ponovo blokiran račun RK Borac

Ponovo blokiran račun RK Borac
Ponovo blokiran račun RK Borac

Nekadašnji trener Rukometnog kluba Borac M:tel Zoran Trninić zbog neizmirenih dugovanja tužio je banjalučki klub nakon čega je račun aktuelnog šampiona BiH ponovo blokiran.

Iako je aktuelna uprava kluba na sve načine pokušavala da izmiri dugovanja iz ranijeg perioda, što je u velikoj mjeri i uspjela, svakodnevno u klub stižu nova potraživanja, zbog čega se trofejni klub još jednom našao u problemu, prenosi Mondo.

Zbog neizmirenih obaveza prema nekadašnjem treneru "crveno-plavih" (9.500 KM plus kamate) koji je na klupi Banjalučana sjedio od jula 2012. do marta 2013. godine, račun RK Borac M:tel ponovo je blokiran, a s obzirom na tešku finansijsku situaciju u kojoj se nalazi banjalučki klub, pitanje je kada će i da li će se ponovo steći uslovi da se isti odblokira.

Trninić je, kao i brojni drugi bivši uposlenici, tužio klub, pa se aktuelni šampion ponovo našao u nezavidnoj situaciji, samo dan nakon humanitarne utakmice sa beogradskom Crvenom zvezdom koja je igrana kako bi se pomoglo u liječenju Dalibora i Nenada Jokića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije