Rukomet

Rukometaši Borca optimisti pred duel sa Lajonsima

Rukometaši Borca optimisti pred duel sa Lajonsima
Rukometaši Borca optimisti pred duel sa Lajonsima

Rukometaši Borac m:tela vjeruju u uspjeh uoči prve utakmice trećeg kola kvalifikacija za Kup EHF sa ekipom OCI Lajons, koju će igrati u subotu u banjalučkoj dvorani "Borik".

Duel je na programu u subotu u 20.15 časova u dvorani "Borik" u Banjaluci, a pobjednik dvomeča će izboriti nastup u grupnoj fazi takmičenja.

"Svaki gol je bitan, svaka odbrana je bitna, rekao je Boris Dvoršek, trener rukometaša Borac m:tela na današnjoj konferenciji za medije i dodao:

"Posljednja dva tjedna smo jako dobro trenirali i bićemo spremni. Igrači su svjesni važnosti utakmice, nevjerojatno grizu na treninzima i jedva čekaju da meč počne i zbog toga mislim da ćemo odigrati najbolju utakmicu sezone, a to nam treba da bismo dobili ovako jakog protivnika. Ne vjerujem da iko od igrača može podbaciti na utakmici, koja je bitna ne samo za ekipu, trenere, igrače i klub, već i za grad i državu."

Trener je istakao da su svi u timu svjesni da ih čeka izuzetno jaka ekipa, a rukometaš Stefan Janković je pozvao navijače da ih podrže u što većem broju.

"Očekuje nas teška utakmica i izeztno nezgodan protivnik. Najjači segment igre Lajonsa je odbrana 3-2-1, sa prelaskom u 3-3, gdje se dosta kreću i razvijaju kontre i polu - kontre. Ali, ja sam, kao i saigrači, maksimalno motivisan, svi jedva čekamo da počne utakmica i nadamo se da ćemo uz podršku navijača sa pozitivnim rezultatom otići u Holandiju", naglasio je Janković.

Revanš meč je na programu 28. novembra.

5 KM koštaju karte za utkamicu Borac m:tel - OCI Lajons. Mogu se kupiti na kioscima "Lafka", a na dan utakmice i na blagajni SC "Borik".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije