Sportovi na vodi

Pri­je­mi za Če­prka­la i KKI Vrbas

Pri­je­mi za Če­prka­la i KKI Vrbas
Pri­je­mi za Če­prka­la i KKI Vrbas

BANJALUKA - Gra­do­na­čel­nik Ba­nja­lu­ke Igor Ra­do­ji­čić or­ga­ni­zo­vao je danas pri­je­me za pli­va­ča Mi­haj­la Če­prka­la i Ko­šar­ka­ški klub in­va­li­da Vrbas.

Ra­do­ji­čić je čes­ti­tao Če­prka­lu na ti­tu­li ju­ni­or­skog šam­pi­ona Bal­ka­na i re­zul­ta­ti­ma ko­je je os­tva­rio pro­šlog mje­se­ca u So­fi­ji (zla­to na 100 me­ta­ra slo­bo­dno, bron­za na 100 me­ta­ra del­fin) te mu po­že­lio mno­go sre­će i us­pje­ha na na­re­dnim ta­kmi­če­nji­ma. Če­prka­lo je za­hva­lio na pri­je­mu i na paž­nji te na­ja­vio da ga kra­jem ju­na oče­ku­je ju­ni­or­sko EP u Izra­elu, a u av­gus­tu ju­ni­or­sko SP u SAD. U raz­go­vo­ru s pred­sta­vni­ci­ma KKI Vrbas, ko­ji je osvo­jio ti­tu­le šam­pi­ona BiH i re­gi­onal­ne NLB li­ge, Ra­do­ji­čić je pod­sje­tio na do­bre re­zul­ta­te ko­je su ba­nja­lu­čki spor­tski klu­bo­vi os­tva­ri­li u se­zo­ni ko­ja je pri kra­ju.

Ra­do­ji­čić je re­kao da grad po­ma­že rad ovog klu­ba i na­gla­sio da je raz­go­va­ra­no i o to­me da se pri­li­kom gra­dnje spor­tske dvo­ra­ne u ne­ka­daš­njem šo­ping-cen­tru vo­di ra­ču­na o pris­tu­pu in­va­li­dnih li­ca toj dvo­ra­ni i mo­gu­ćnos­ti da u njoj tre­ni­ra­ju i spor­tis­ti in­va­li­di.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije