Tenis

Đoković protiv Vavrinke sutra poslije 9.30

Đoković protiv Vavrinke sutra poslije 9.30
Đoković protiv Vavrinke sutra poslije 9.30

Polufinalni meč Australijan opena između najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i branioca titule Švajcarca Stanislasa Vavrinke igraće se sutra ujutro oko 9.30 po srednjeevropskom vremenu.

Duel Đokovića i Vavrinke postavljen je za treći na Rod Lejver areni gdje program u pet sati otvara polufinale mješovitog dubla Martina Hingis (Švajcarska)/Leander Paes (Indija) - Su Vei Hsie (Kineski Tajpeh)/Pablo Kuevas (Urugvaj).

Nakon toga na teren će izaći Amerikanka Betani Matek Sends i Čehinja Lusi Safarova, koje se u finalu ženskog dubla sastaje sa Jung Jan Čan (Kineski Tajpeh) i Ži Ženg (Kina).

Đoković je u četvrtfinalu pobedio Kanađanina Miloša Raonića sa 7:6 (7:5), 6:4, 6:2, dok je Vavrinka bio bolji od Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 6:4, 7:6 (8:6).

Biće to repriza prošlogodišnjeg četvrtfinala u kojem je Vavrinka poslije velike borbe u pet setova dobio Đokovića, ali i duela osmine finala iz 2013. godine, kada je Đoković slavio u petom setu sa 12:10.

Đoković i Vavrinka do sada su se sastajali 19 puta i srpski teniser vodi sa 16-3 u pobjedama. Posljednji put igrali su na završnom mastersu u Londonu i slavio je Đoković sa 6:3, 6:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije