Tenis

Ko su bliznakinje koje su "opkolile" Đokovića?

Ko su bliznakinje koje su "opkolile" Đokovića?
Foto: Instagram | Ko su bliznakinje koje su “opkolile“ Đokovića?

Novak Đoković nedavno se vratio se američke turneje.

Srpski as je privlačio pažnju gdje god se pojavio, a tako je bilo u Majamiju, iako nije uzeo učešće na ovom turniru. 

Posebno je bilo interesantno na jednoj “Lacoste“ zabavi u Majamiju. Tu su se okupila teniska lica brenda, Đoković, Grigor Dimitrov i Daniil Medvedev. Na istom događaju veliku pažnju su plijenile dvije Bugarke, inače teniserke koje nisu ostvarile zapažene rezultate. Ipak, radi se o bliznakinjima koje su itekako poznate kako u Bugarskoj, tako i SAD. 

Eleonor i Veržini Čakarova su bliznakinje koje žive u Majamiju i sarađuju sa poznatim brendom već nekoliko godina. One su jedno i sportski modeli. Na zabavi brenda sestre su imale dug razgovor sa najboljim teniserom svijeta, a da sve ostane zabilježeno upotpunile su fotografijom. Sestre su počele da treniraju sa 9 godina, ali se nikada nisu probili među prvih 1000 na rang listi. Prije mnogo godina preselile su u SAD da studiraju na jednom od najprestižnijih lokalnih univerziteta. 

Veržini je diplomirala međunarodno poslovanje i bila je finansijski analitičar u Citi banci, koja je glavni sponzor teniskog turnira na stadionu “Hard Rock“. Eleanor je također radila u banci, a osim poslovne administracije, ima diplomu menadžmenta informacionih tehnologija. Ove 29-godišnje sestre imaju i vlastiti brend proizvoda za zdravlje i ljepotu, “Ved Wellness“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije