Tenis

Marej bi volio da se oproba u fudbalu

Marej bi volio da se oproba u fudbalu
Foto: Ilustracija | Marej bi volio da se oproba u fudbalu

Prvi reket svijeta Endi Marej izjavio je da bi volio da se oproba i u nekim drugim sportovima osim u tenisu, naglašavajući da posebno uživa u fudbalu.

"Volio bih da se oprobam i u nekom drugom sportu. Fudbal je jedan od mojih omiljenih sportova. Obožavam ga. Pobjede u takvom sportu stvaraju različita osjećanja jer je svlačionica puna igrača koji dijele vaša osjećanja, dok ste u tenisu čovjek-tim na terenu", rekao je Britanac.

On je naglasio da ponekad može i pobjeda u tenisu da probudi čudan osjećaj.

"Kada pobijedite stvarno ste prepuni emocija i onda se vratite u svlačionicu i na dva metra od vas je momak koga ste pobijedili ili od koga ste izgubili. To može da stvori čudnu atmosferu", objasnio je Marej.

On se potom prisjetio prvog trofeja na Vimbldonu 2013. godine i dodao da se osjećao "ispražnjeno" nakon što je zauzeo prvo mjesto na ATP listi.

"Kada sam došao na prvo mjesto, bilo mi je drugačije, ali sam znao osjećaj, osjećaj ispražnjenosti i izgubljenosti poslije tako velikog dostignuća. Znam da ostajem u tenisu i kada završim sa igranjem. Možda ne odmah pošto završim jer hoću da provedem nekoliko godina van svega toga i da budem kući sa porodicom", zaključio je Britanac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije