Tenis

Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete

Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete
Novak i Jelena Đoković čekaju drugo dijete

Stiže prinova u porodicu Đoković! Novak i Jelena će dobiti i drugo dijete, pošto je supruga našeg tenisera u drugom stanju. Kako je „Novostima“ potvrđeno, Stefan će u avgustu dobiti brata ili sestru, a srećni par je tu vijest već podijelio sa najbližim članovima familije.

Jelena je u drugom mjesecu trudnoće i zbog toga nije doputovala sa mužem u Niš na mečeve Dajvis kupa. Naš prvi reket je poslije reprezentativnih obaveza otišao na kratko na Kopaonik da provede vrijeme sa roditeljima i braćom i tom prilikom im je saopštio radosne vijesti. Ubrzo potom se vratio u Monte Karlo gdje će biti uz suprugu sve do odlaska na američku turneju početkom marta.

Đokovići su odavno planirali drugo dijete i bili su presrećni kada im se želja ostvarila. Poznato je da oboje žele veliku porodicu, što su u više navrata isticali.

-Amore, mogu li da dovedem Stefanu kući sve ove drugare – pitao je Novak Jelenu preko društvenih mreža tokom druženja sa mališanima na Australijan openu.

Baš tokom Dejvis kupa u Nišu, naš teniser je jednoj ruskoj televiziji ponovio koliko mu znači što se ostvario u ulozi oca i koliko ga je to promenilo:

- Rođenje deteta je najlepša stvar koja se desila meni i supruzi. Bio je to pravi dar sa neba, a za mene je predstavljalo i dodatnu motivaciju na terenu – rekao je tada Đoković.

Jelena je rodila Stefana 21. oktobra 2014, a veseli tata je potom bio gotovo nepobjediv na terenu. U naredne dvije godine osvojio je čak 20 titula i sve vrijeme bio svjetski broj jedan, nedodirljiv na tronu.

-Ovaj mali drugar je moj najdragoceniji trofej – napisao je na društvenim mrežama jednom prilikom Nole, uz fotografiju na kojoj sinčića podiže visoko u vazduh, poput pehara.

Novak je krajem prošle godine najavio da mu prvo mjesto na ATP listi i titule više nisu prioritet i da želi što više vremena da provede sa porodicom. Izvjesno je da će ove godine igrati samo na najvećim turnirima, kako bi što više vremena mogao da provede sa Jelenom i Stefanom.

Zato je riješio da poslije Dejvis kupa napravi dužu pauzu i preskoči turnir u Dubaiju, a vjerovatno neće učestvovati ni na nekom od mastersa tokom sezone na šljaci.

MAREJ JEDNO, FEDERER ČETVORO

U KRUGU velike četvorke, samo se Rafael Nadal još nije skrasio. Đoković ima Stefana i krajem ljeta će drugi put postati otac. Endi Marej je proslavio prvi rođendan ćerkice Sofije Olivije, a Federer ima dva para blizanaca, djevojčice Šarlin Rivu i Milu Rouz, odnosno sinove Lenija i Lea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije