Film i serije

Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Pomama Banjalučanki za ulaznicama
Pomama Banjalučanki za ulaznicama

Željno iščekivana filmska adaptacija erotskog bestselera "Pedeset nijansi siva", koji je postao svjetski fenomen, naći će se od 12. februara i na redovnom repertoaru multipleksa "Palas" u Banjaluci, a koliko je interesovanje za ovaj film, pokazuje i činjenica da su karte koje su već puštene u prodaju za neke termine gotovo rasprodate.

Marina Popović, portparol "Palasa", istakla je da su karte za termin u 20.30 za prvi dan prikazivanja skoro u potpunosti u rukama gledalaca, a ništa manje interesovanje nije ni za ostale termine u prvoj sedmici.

"S obzirom na to da je riječ o filmu koji je postao svjetski fenomen i koji se dugo iščekuje i u svjetskim bioskopima, ne čudi ni veliko interesovanje kod nas. Ulaznice uglavnom kupuju dame, ali sigurna sam da će već tokom prvih nekoliko dana prikazivanja ineteresovanje pokazati i jači pol", istakla je Popovićeva.

Film je režirala Sem Tejlor-Džonson, prema knjizi E.L.Džejms, a priča je to

o sado-mazo romansi između naivne studentkinje i misterioznog milijardera. U centru priče se nalazi mlada i neiskusna Anastasija i misteriozni gospodin Grej. Glavne uloge povjerene su Dakoti Džonson i Džejmiju Dornanu.

Njih dvoje se sreću kada Anastasija kao studentkinja književnosti ode intervjuisati mladog preduzetnika Kristijana Greja. Tada upoznaje lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca.

Sa strahom shvata da želi tog muškarca i da se, uprkos njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnom duhu, Grej priznaje da i on nju želi, ali pod određenim uslovima.

Oko same knjige i filma kruže razne priče, jedna od njih je da je prvobitno režija bila povjerena Anđelini Džoli, ali da ju je ona odbila. Navodno su i neke ženske humanitarne organizacije u Velikoj Britaniji toliko bile zgrožene sadržajem knjige da su zamolile ljude da doniraju svoje primjerke i da ih spale na lomači. Prikupili su ukupno 24 komada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije