Jet set

Crnogorska manekenka: Udaću se za Berluskonija - za njega bih i ubila

Crnogorska manekenka: Udaću se za Berluskonija - za njega bih i ubila
Crnogorska manekenka: Udaću se za Berluskonija - za njega bih i ubila

Crnogorska manekenka Katarina Knežević koja je privukla pažnju javnosti izjavom da je u vezi sa bivšim premijerom Italije Silvijom Berluskonijem, za jedan italijanski list je istakla da bi za njega bila spremna i da ubije.

U intervjuu, Kneževićeva tvrdi da je prošlonedeljna objava bivšeg premijera da ima novu vjerenicu čista medijska farsa i kako će ona ipak biti ta koja će postati Berluskonijeva supruga.

Iako Berluskoni nije nikada negirao vezu sa Kneževićevom, nije je nikada javno ni potvrdio. Bivši italijanski premijer je prošle nedjelje u televizijskom intervjuu objavio da se vjerio sa 28-godišnjom Frančeskom Paskale, koju je upoznao putem njegovog fan kluba.

Katarina Knežević tvrdi da se radi o medijskoj namještaljci koja je Berluskoniju u ovom momentu potrebna da bi se pred glasačima pokazao kao ozbiljan i vjeridbom dokazao da je prevazišao čuvenu bunga-bunga fazu razvratnih žurki (tokom koje je i upoznao Kneževićevu).

“Stalno me zove, naša ljubav je veća od Paskale i od čitave Italije”, izjavila je Kneževićeva. Na pitanje živi li još u Berluskonijevoj vili, odgovorila je da ona sa Berluskonijem živi “svuda”. Za osobu kao što je Berluskoni ja sam spremna da ubijem i umrla bih za njega”, rekla je Kneževićeva u intervjuu punom emotivnih izliva koji je objavio “Il Fato”.

Prema pisanju italijanskih medija, manekenka je prvi put zajedno sa sestrom bliznakinjom pokušala da upozna Berluskonija tokom njegove posjete Crnoj Gori, 17. marta 2009, kada je ona još bila maloljetna.

Iako prema zvaničnoj verziji ona i sestra tada nisu upravo zbog godina dobile “prođu” da prave društvo Berluskoniju u Podgorici, svega dva mjeseca kasnije, 24. maja 2009, italijanski fotografi su na stadionu San Sirio u Milanu zabilježili Katarinu Knežević na VIP tribini pored Berluskonija.

Katarina Knežević rođena je 21. maja 1991, što znači da je u momentu prvog javnog pojavljivanja u Berluskonijevom društvu bila punoljetna svega tri dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije