Jet set

Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj

Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj
Lepa Brena povrijeđena u Hrvatskoj

MAKARSKA - Lepa Brena, poznata estradna umjetnica, jutros je povrijeđena u Hrvatskoj, ali su informacije o tome šta se tačno desilo različite.

Pjevačica je jutros, prema jednoj verziji, doživjela saobraćajnu nesreću na putu prema Makarskoj, gdje je trebala nastupati na dva rasprodana koncerta večeras i sutra u diskoklubu "Petar Pan".

Agent pjevačice je obavijestio Večernji list da je Brena zadobila teške povrede. Slomljene su joj obje ruke i trenutno se nalazi na operaciji u specijalnoj bolnici u Lovranu.

Agebt takođe obavještava sve obožavaoce da su do daljnjeg otkazane sve zakazane aktivnosti pjevačice, a tokom dana će se javnosti obratiti i šef hirurgije bolnice u Lovranu s više informacija o zdravstvenom stanju Lepe Brene.

Međutim, kako Blic saznaje iz njene PR službe, Brena je pala jutros na doručku i tom prilikom je slomila ruku. Trenutno se nalazi u bolnici, dodavši da stanje nije tako kritično kao što javljaju hrvatski mediji.

"Povodom napisa u medijima, obaveštavam vas da su se Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta. Pevačica je sa suprugom bila na doručku kada se saplela, pala i slomila desnu ruku u zglobu. Do daljnjeg neće nastupati, a otkazani su nastupi u Makarskoj i Bihaću", rekla je Ivana Đorđević, izvršni urednik "Grand revije" i PR Lepe Brene.

(Foto: Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije