Jet set

Najprovokativnije odjevne kombinacije slavnih ljepotica

Najprovokativnije odjevne kombinacije slavnih ljepotica
Najprovokativnije odjevne kombinacije slavnih ljepotica

U svijetu mode trenutno su vrlo popularne haljine i kombinezoni u kojima djelujete kao da ste gole. Naime, u trendu je obući haljinu ili kombinezon koji će se stopiti sa bojom vaše kože, zbog čega ćete izgledati kao da na sebi imate samo šljokice.

S vremena na vrijeme se neka od poznatih ljepotica crvenim tepihom prošeta u providnoj haljini i sve nas šokira. Uglavnom se u toj ulozi smjenjuju Rijana i Ledi Gaga, ali izgleda da im se i druge poznate dame pridružuju.

Pjevačica sa Barbadosa je napravila pravu pometnju providnom haljinom na dodjeli CFDA nagrada. Ona je golih grudi na crvenom tepihu sve ostavila bez daha na dodjeli modnih nagrada.

Rijana se pojavila obučena u haljinu napravljenu od 216.000 Svarovski kristala, koja je bila potpuno providna. Ispod haljine nije nosila brushalter i grudi je servirala na "izvolite" brojnim fotoreporterima.

Ledi Gagu je prestalo da dotiče da li joj tijelo izgleda dobro čak i kada na njemu nema odjeće. Ekscentrična pjevačica zna kako da privuče pažnju. Dvadesettrogodišnja Njujorčanka poznata je po svojim presmjelim odjevnim kombinacijama, a kao i obično, Ledi Gaga više otkriva nego sakriva. Uobičajeno je sresti je na javnom mjestu samo u donjem rublju.

Latinoamerikanka Dženifer Lopez je poznata po svojim jedinstvenim kostimima za nastupe. Na nastupima se pojavljuje u uskom, providnom kombinezonu sa srebrnim i zlatnim šljokicama koje ističu njene savršene obline.

Ništa manje provokativna nije ni ledi Viktorija Harvi. Za nju su providne haljine kao dobro jutro, i rado pokazuje čak i više od grudi. Tako osigurava da uvijek bude u centru pažnje.

Rita Ora obožava provokaciju, i ona nije mogla da odoli ovom novom trendu golišavih grudi.

Mjesta za takvu dilemu nema kod Melodi Tornton, nekadašnje članice grupe "Pussycat Dolls". Haljina koja otkriva daleko više nego što skriva izazvala je pravu pometnju. Ne samo da je pokazala grudi, već je haljina providna i otpozadi.

Bjeloruska manekenka Olga Sorokina našla je pravi način da se istakne u gomili, obukla je prelijep model haljine, i to bez brushaltera. Ovo je odličan recept ako želite da vas zapamte.

Irina Šajk možda ne pokazuje baš sve, ali je sigurno dovoljno provokativna da se nađe na ovoj listi. Kroj haljine je takav da ostaje nejasno da li je zaista gola ispod tanke čipke ili ima neki materijal boje kože. *

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije