Muzika

Atheist Rap za kraj

Atheist Rap za kraj
Atheist Rap za kraj

Nastupom novosadskog benda "Atheist Rap" u vodenom parku "Aquana" u Banjaluci u nedjelju naveče zvanično je završen 1. "Beer Fest", koji je trajao tri večeri.

Na završnoj večeri festivala održano je i takmičenje u brzom ispijanju piva, a takmičari su se nadmetali kako u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji.

Festival je u svom prvom izdanju potvrdio veliko zanimanje publike za muzičke događaje ovog tipa.

Muzički program zadnjeg dana ovog festivala počeo je još u 16 časova nastupima grupa "Ispad!, "Grasshopers", "Brutal protest", "Cornix" i "My Last Suicide", u kojem je publika imala priliku da čuje sve žanrove gitarskog zvuka od roka, panka, popa, metala.

Tokom tri festivalske noći nastupali su "Ritam nereda", "Aurora", "Heaven Rain", "Grupna terapija", "Spidfrik i Benefit" kao i  "Letu štuke", "Tupas mene", "A3PA", "Klikeri" i "Pajperov smijeh".

Svi koncerti bili su izuzetno posjećeni, a publika je uz kvalitetnu ponudu različitih vrsta piva uživala u bogatom festivalskom programu.

Kao i veliki broj pank svirki, ni ova nije prošla bez tradicionalnih "šutki".

U nepuna dva sata momci iz benda "Atheist Rap" potrudili su se da odsviraju veliki broj hitova, ali i nekih manje poznatih stvari koje su obradovale fanove baš tih pjesama.

Odlične i žestoke svirke te prepoznatljivi ironični tekstovi najjača su strana ovog benda. Energičan nastup je osvojio publiku koja je i prije bila upoznata sa njima, jer im ovo nije prvo gostovanje u Banjaluci, a ako je suditi po reakcijama publike, nije ni posljednje.

Ulaz na sve tri večeri festivala  bio je slobodan.

Organizatori Fresh Wave festivala upustili su se u organizaciju 1. "Beer Festa" u Banjaluci pa su tako i Banjalučani, nakon Sarajeva i Bijeljine, imali priliku da uživaju u čarima ovog festivala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije