Muzika

Banjalučki sastav Aifel promovisao singl "Ljubav za ljubav"

Banjalučki sastav Aifel promovisao singl "Ljubav za ljubav"
Banjalučki sastav Aifel promovisao singl "Ljubav za ljubav"

Singl "Ljubav za ljubav", banjalučkog sastava "Aifel", koji čine mladi i perspektivni momci Dejan Zorić i Vedran Gavrić, predstavljen je danas na Nes radiju, u sklopu emisije "Celebrity info".

U nešto drugačijem ritmu momci iz "Aifela" neumorno koračaju prema svom prvom albumu, a dokaz su singlovi koji se redaju jedan za drugim. Njihove pjesme "Lavina", "Svi moji poljupci", "Bez daha" i "Ne mogu ti reći" mogu se čuti na svim radio-stanicama, a često su na prvom mjestu kada su u pitanju domaće top-liste.

Dinamičan zvuk i lepršavost stihova njihovog novog singla "Ljubav za ljubav" najavljuju jedan osvježavajući ljetni hit.

Prije ovog singla posvetili su pjesmu ugroženima u poplavama "Zajedno možemo sve".

Gavrić, koji je pisao tekst za ovu pjesmu, kazao je da je inspiracija nastala u trenutku, prilikom gledanja šokantnih snimaka poplava na RTRS.

"Gledao sam RTRS i ugledao sve te nesrećne ljude koji su stvarali godinama, a gubili u sekundi. Smatrao sam da je potrebno da Dejan i ja poklonimo nešto tim ljudima, a pošto se bavimo muzikom, pjesma je bila idealan način za to. Zajedno možemo sve i ovaj put smo dokazali sa humanošću ljudi koji su se odmah aktivirali", rekao je Gavrić.

Istakao je da se pozitivno iznenadio kada je u pitanju humanost.

"Kada je počelo prikupljanje hrane i potrebnih sredstava ugroženom stanovništvu od poplava, svi su se uključili. Nebitno je bilo koliko ko ima godina i ko se kako zove, svi su išli srcem da pomognu ljudima i nisu postavljali pitanja da li će ta pomoć zaista da ode do tih ljudi. Ujedinili smo se i to je najbitnije", naglasio je Gavrić.

Zorić, koji je i glumac u Gradskom pozorištu "Jazavac", istakao je da pjesma "Zajedno možemo sve" nešto što je publika posebno doživjela.

"Publika nam se stalno javlja sa pozitivnim komentarima i sviđa im se pjesma. Rekli su da se svaki put naježe kada čuju riječi i taktove ove naše kompozicije. Nadamo se da će im se dopasti i novi singl 'Ljubav za ljubav'", kazao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije