Muzika

Časna sestra sa Sicijle oduševila žiri šoua "The Voice"

Časna sestra sa Sicijle oduševila žiri šoua "The Voice"
Časna sestra sa Sicijle oduševila žiri šoua "The Voice"

RIM - Sestra Kristina, 25-godišnja časna sestra sa Sicilije, nastupila je u italijanskoj verziji šoua za muzičke talente "The Voice" i sve prisutne ostavila bez teksta.

Kako je sama koncepcija da žiri prvo sluša kandidate, kako bi ih ocijenili na osnovu glasa, članovi žirija su bili zaprepašteni kada su se okrenuli i vidjeli časnu sestru. Posljednja izvedba ove harizmatične časne sestre bila je pjesma Ališe Kiz "No One", čime je i osvojila srca gledalaca.

Članovi žirija bili su više nego šokirani kada su vidjeli časnu sestru. Prva koja se pribrala bila je sudija Rafaela Kara, koja ju je upitala: "Kako ste Vi završili u 'The Voice'?"

Kristina, kojoj je ovo bio prvi javni nastup, kratko je odgovorila: "Smatram da imam dar i želim da ga podijelim sa svima."

Drugi član žirija, italijanski reper J-Ax, rekao joj je da ju je ikada čuo na misi ne bi izlazio iz crkve, međutim, na kraju je ipak priznao: "Vi i ja smo kao sveta vodica i đavo."

Na pitanje Rafaele Kare šta misli šta će Vatikan reći na njen nastup na nacionalnoj televiziji, Kristina je rekla: "Nadam se da će me nakon ovoga nazvati papa Franjo."

Gledaoci su bili oduševljeni njenim nastupom, a mnogi smatraju da će upravo Kristina biti ta koja će Katoličku crkvu približiti narodu. Komentari na društvenim mrežama su više nego pozitivni, pa je tako jedan gledalac napisao da smatra "da je Kristina ubjedljivo najjači kandidat za pobjedu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije