Muzika

David Radosavljević iz Banjaluke u šouu "Pinkove zvezdice"

David Radosavljević iz Banjaluke u šouu "Pinkove zvezdice"
David Radosavljević iz Banjaluke u šouu "Pinkove zvezdice"

Desetogodišnji David Radosavljević iz Banjaluke učešćem u novom muzičkom šouu "Pinkove zvezdice" oduševio je petočlani žiri, ali i brojnu publiku pored malih ekrana.

Njegov talenat već duže vrijeme unapređuje Maja Manojlović-Dobrijević, banjalučka umjetnica i vokalni trener.

Naime, Radosavljević je član škole modernog pjevanja na čijem je ona čelu, a ovo je još samo jedna potvrda da njeni učenici - pjevači u radu s njom zablistaju gdje god se pojave.

Manojlović-Dobrijevićeva i talentovani dječak sarađuju i spremaju se za ovo takmičenje već nekoliko mjeseci, a njegov vokalni trener ima samo riječi hvale za svog đaka.

"David je vrijedan i brzo uči, jer pjeva srcem", ističe ona.

Simpatični desetogodišnjak, koji je pred žirijem otpjevao numeru "Nikome ni riječ" Dženana Lončarevića, kazao je da je zadovoljan kako teku pripreme i da sa nestrpljenjem čeka svaki čas.

Na ovom takmičenju učesnici pjevaju isključivo zabavnu muziku.

"Ja slušam narodnu muziku, ali sad sam počeo da slušam zabavnu", rekao je na prvom nastupu, a potom otpjevao pjesmu Peđe Medenice "Imam ljubav, ali kome da je dam". Srbijanska pjevačica Goca Tržan tada je prokomentarisala da je šteta što više voli narodnu muziku, s obzirom na to da bolje pjeva zabavnu.

Inače, škola Maje Manojlović-Dobrijević je jedina škola modernog pjevanja u Banjaluci i šire koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo i rad sa mladim pjevačima, ali i sjajne rezultate.

Njeni učenici su do sada ostvarivali značajne rezultate, kako na dječjim i omladinskim festivalima u BiH, tako i u Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Bjelorusiji, Makedoniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije