Muzika

Doris Dragović: Ne kajem se ni zbog čega u svojoj karijeri

Doris Dragović: Ne kajem se ni zbog čega u svojoj karijeri
Doris Dragović: Ne kajem se ni zbog čega u svojoj karijeri

Hrvatska pjevačica Doris Dragović, koja će 14. februara održati koncert u “Kombank areni” u Beogradu, objasnila je kako se zbog medija povukla iz javnosti, ali i da Evrovizija, gdje je i sama učestvovala pre više od 20 godina, više nije isto takmičenje.

Ona je u emisiji “Glamur” na televiziji “Hepi” ispričala zbog čega se rijetko pojavljivala u javnosti.

- Nije me bilo jer sam se povukla od medija koji su promijenili svoj lični opis, jedno deset, petnaest godina unazad i počeli da igraju po pravilima na koje ja nisam navikla i nisam naučila. Govorim o vremenu kada je sve požutilo i prežutilo, i kada su neki bizarni dogadjaji i slučajnosti postali važnije od stvarnog života – rekla je ona i potom odbila da priča o novokomponovanoj muzici koja hara Balkanom.

- Sve je rezultat velikih promjena u društvu, ali to je tema koja bi nas dovela u daleke priče – kratka je bila ona.

Između ostalog, Doris je istakla da se ne kaje zbog nečeg što je do sada uradila u svojoj karijeri, jer, kako kaže, ma koliko uspjeh bio mali ili veliki, ili neuspjeh – njen je!

O Evroviziji, na kojoj je prije dvije decenije ostavila veliki pečat, kao jugoslovenska predstavnica, Doris Dragović kaže:

- To više nije pjevačko takmičenje! Danas je sve to postalo takmičenje u tome ko će imati bolja svjetla i dima na sceni, sad je važniji i vatromet, a nigdje nema pjesme!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije