Muzika

Duh svjetskih žurki prošao Kastelom

Duh svjetskih žurki prošao Kastelom
Duh svjetskih žurki prošao Kastelom

Tri dana najboljih elektronskih, ali i rok nastupa na banjalučkoj tvrđavi Kastel završeni su u subotu naveče nastupom "Zabranjenog pušenja" na Live bini, kao i žurkom koja će se zasigurno dugo prepričavati, a koju je napravio australijski dvojac "Yolanda be cool".

"Pušenje" je oduševilo mnogobrojnu publiku dvočasovnim nastupom na Live bini treće večeri "Fresh Wave Festivala", a neprolazne hitove "Pišonja i žuga", "Djevojčice kojima miriše koža", "Nedjelja kad je otiš'o Hase" pjevali su horski sa publikom.

Sjajna komunikacija s ljudima, odlično raspoloženi Sejo Sekson, koji je dao svoj maksimum, i ovacije za kraj obilježili su nastup jednog od najpopularnijih bendova bivše zemlje. Sekson je rekao kako rijetko svira u Banjaluci nakon rata, te da se uvijek obraduje pozivu. Zadovoljan je koliko često nastupaju i ne žali se. Prije "Zabranjenog pušenja" na Live bini svirali su "Shangai Street Fight", "Brutal protest", "Aurora".

DJ palicu od banjalučkog DJ-a Nebs Jacka australijski dvojac je preuzeo oko dva časa iza ponoći, a kao što se i očekivalo tvorci hita "We No Speak Americano" rasplesali su sve posjetioce, ali i pokazali kako zaista izgledaju neke od najpopularnijih svjetskih žurki.

Raspoloženi i nasmijani Endru Stenli i Metju Hendli u razgovoru sa novinarima su istakli da obožavaju svoj posao jer im pruža priliku da upoznaju mnoge zemlje koje, da se bave nekim drugim stvarima, vjerovatno nikad ne bi posjetili.

Publika, koju su uglavnom činili mladi, nije prestajala da pleše kako zbog činjenice da elektronskih žurki na otvorenom neće biti tako skoro u gradu na Vrbasu, tako i zbog neponovljive atmosfere koju je ovaj dvojac napravio.

Nakon što su tvorci hit pjesme "We no speak Americano" energičnim nastupom doveli Kastel do usijanja, za miksetom su se pojavili "The Beatshakers" kojima je pripala čast da zatvore treći "Fresh Wave Festival".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije