Muzika

Joma Maja na korak od Ibice

Joma Maja na korak od Ibice
Joma Maja na korak od Ibice

Mlada Banjalučanka Maja Stevandić, u di-džej vodama dobro znana pod psudonimom Joma Maja, jedina je dama od pet finalista velikog takmičenja za najbolje selektore elektronske muzike "Burn Residency 2014" i na samo korak do ostvarenja sna da postane međunarodna di-džej zvijezda.

Za plasman u finalu izborila se u prvoj fazi ovog takmičenja, tako da sada ova talentovana djevojka ima šansu koja se rijetko pruža, a to je predstavljanje Bosne i Hercegovine na Ibici, i to, ni manje ni više, nego pod vođstvom slavnih di-džejeva Pita Tonga i Karla Koksa.

Takođe, pobjednik "Burn Residency" takmičenja dobiće ugovor vrijedan 100.000 evra, te priliku da bude rezident u najprestižnijim klubovima na Ibici. Ova potraga za sljedećom velikom di-džej zvijezdom nastavlja se 10. maja u sarajevskom Domu omladine, gdje će biti održan "BiH Burn Residency Mix Off", finalno takmičenje pet najboljih iz BiH.

"Na finalnom takmičenju daću sve od sebe da se pokažem u najboljem svjetlu, a nadam se sjajnoj žurci, dobrom odzivu i podršci publike. Sve poslije toga je stvar sreće, a nadam se da će pobijediti najbolji. Naravno da bih voljela da pobijedim, bila bi to prečica do ostvarenja snova", kaže Joma Maja.

Pored Jome Maje, u finalu učestvuju Zlijay a.k.a. Mixmaster Zlee, Siniša Lukić, No Government i Borg.

Joma Maja je karijeru di-džeja započela na radionici u banjalučkom Domu omladine, a za samo tri godine postigla je značajne rezultate. Nastupala je širom BiH, Srbije, Hrvatske i Crne Gore, zajedno sa poznatim kolegama, među kojima su i Eddie Evil Richards, Timid Boy, Lale, Mladen Tomić i Marko Vuković. Dva puta je nastupala i na novosadskom festivalu "Exit", a zapažene nastupe imala je i na banjalučkom "Demofestu" i zagrebačkom festivalu "Memento Demento".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije