Muzika

Koncertom Parnog valjka na Ušću počeo Beer fest

 Koncertom Parnog valjka na Ušću počeo Beer fest
Koncertom Parnog valjka na Ušću počeo Beer fest

BEOGRAD - Koncertom rok benda Parni Valjak sinoć je na beogradskom Ušću počeo 12. Beer fest na kome će do 17. avgusta nastupiti brojni domaći i strani bendovi, a posetioci će moći da probaju različite pivske brendove.

Popularni "Valjak" koncert je počeo hitom "Jesen u meni" da bi se potom ređali hitovi na koje je mnogobrojna publika oduševljeno reagovala. Najveće ovacije dobili su za "Sve još miriše na nju" koju su izveli na bis, a članovi benda su pozvali sve okupljene da pošalju poruku na 1003 i tako pomognu postradalima u poplavama.

Beogradski Beer fest, koji je vremenom postao jedan od zaštitnih znakova Beograda i jedan od najvećih pivskih festivala u jugoistočnoj Evropi, izazvao je veliko interesovanje posjetilaca, pa se na ulazu na festival čekao petnaestak minuta, a još veća gužva očekuje se oko 23 sata kada na glavnu binu dolazi svjetska zvijezda i dobitnik pet Gremija, muzičar Silo Grin. Tokom večeri nastupiće i američki didžej Felix Da Housecat.

Posjetioce pivskog festivala zabavljaće danas srpski bendovi Real Tribute, Garavi Sokak, Bajaga & Instruktori, Sharks, Snakes & Planes, Bad Copy.

U petak, 15. avgusta na 12.Beer festu u muzičkom programu nastupiće muzičari iz Srbije RockFelers, Real tribute, Sanja Ilić i Balkanika, Atheist Rap, Goblini, gosti iz BiH popularni Plavi Orkestar i Darren Emerson iz Velike Britanije.

Za vikend Beograđane i njihove goste iz zemlje i svijeta očekuje izuzetno bogat muzički program, u subotu,16. avgusta nastupiće GodDamn, Faith No More tribute band, Kanda, Kodža i Nebojša, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Orthodox Celts, Dejan Petrović Big Band iz Srbije, Hladno Pivo iz Hrvatske i Edo Maajka iz BiH.

U nedelju, 17. avgusta nastupiće srpski muzičari Night Train Blues Band, Niagara, Di Luna Blues Band, Bilja Krstić & Bistrik Orćestra, Van Gogh, YU Grupa, Darkwood Dub i S.A.R.S.

Ulaz na Beer fest plaćao se samo juče, dok je za ostale dane besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije