Muzika

"Neverne bebe" se spremaju za koncerte po regionu

"Neverne bebe" se spremaju za koncerte po regionu
"Neverne bebe" se spremaju za koncerte po regionu

Poznati srpski pop-rok sastav "Neverne bebe" ponovo skreće pažnju na sebe, ovoga puta novim spotom, koji je napravljen za pjesmu "Zar se godine ne broje".

U pitanju je šesti singl sa njihovog posljednjeg šestog studijskog albuma "Praštam", koji je i nakon dvije godine od izlaska jedno od najtraženijih muzičkih izdanja širom regiona.

Kultni bend je prošle godine proslavio dvije decenije postojanja turnejom pod nazivom "Praštam - 20 godina sa vama", a kulminacija se dogodila krajem decembra prošle godine na spektakularnom koncertu u "Kombank areni" pred više od 10.000 fanova.

Spot "Zar se godine ne broje" na najbolji mogući način oslikava fantastičnu atmosferu sa događaja koji je opravdao epitet koncerta godine, uz do sada neviđenu produkciju na koncertima domaćih i izvođača iz regiona.

Sastav "Neverne bebe" u proširenoj postavi, na ogromnoj bini, uz moćna svjetla i posebno rađene vizuelne efekte na video-zidovima izgleda dostojan velikih svjetskih rokenrol pozornica.

Takođe, bend ovim video-radom najavljuje i prvo DVD izdanje u karijeri, kao i najveću regionalnu turneju do sada, a koja je planirana za ovu godinu i u okviru koje će u većim gradovima regiona odsvirati koncerte poput onog u "Areni", uz još neke repertoarske i produkcione novine.

Za realizaciju video-spota bila je zadužena ekipa "4D creative".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije