Muzika

Novi album Igora Vukojevića stiže u februaru

Novi album Igora Vukojevića stiže u februaru
Novi album Igora Vukojevića stiže u februaru

Novi album Igora Vukojevića pod nazivom "Idu godine" pojaviće se u prodaji narednog mjeseca, a pjevač je najavio i saradnju sa Gocom Tržan i "Amadeus bendom", ali i nešto drugačiji zvuk od onog prepoznatljivog za njega.

Vukojević je u razgovoru za "Nezavisne" naveo da je album nastajao nešto duži period zbog poplava koje su mu prošle godine uništile studio, opremu, ali i materijal.

"Od materijala koji je tada već bio spreman ostale su samo četiri pjesme, tako da je pet rađeno ponovo. Nakon što je sve to prošlo, mnoge kolege i saradnici su se odazvali i mislim da smo uspjeli završiti album na jednom veoma visokom nivou", naveo je Vukojević.

Pjesma koja će najaviti album, a za koju će biti rađen i spot je duet sa Gocom Tržan i nosi naziv "Pedeset".

Album "Idu godine" objaviće izdavačka kuća "City records" iz Beograda, dok, kako je pojasnio Vukojević, razgovaraju sa nekim medijima koji bi trebalo da preuzmu ulogu promocije za prostor dijaspore.

"Zvuk je u principu pop, možda je još malo komercijalniji od onoga što sam radio prethodno. Ovo će možda biti korak dalje od onoga što sam radio do sada, jer sam ponekad upadao u zamku da mnogo lakše muzičari i ljudi iz branše tumače to što radim nego obična publika. Što se tiče saradnika, kao autori pjesama tu su Saša Lazić, Sergej Ćetković, Nermin Puškar i ja sam pisao dvije numere", istakao je on.

Napomenuo je da je Saša Lazić mlad autor koji je u kontaktu sa trenutno popularnom muzičkom pričom, tako da je on uspio da poveže Vukojevićevu interpretaciju sa komercijalnijim zvukom.

On je najavio da će u narednom periodu upotpunosti biti posvećen promociji albuma, kao i radu na prvom spotu za istu. Nastupi i koncerti, prema njegovim riječima, moraće sačekati proljeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije