Muzika

Promocija spota za pjesmu "Jutro"

Promocija spota za pjesmu "Jutro"
Promocija spota za pjesmu "Jutro"

SARAJEVO - Nakon zapaženih reakcija za singl "Hodaj" sa albuma "Ploča" objavljenog krajem prošle godine, grupa "Grafit" će u 28. februara u Sarajevu promovisati spot za pjesmu "Jutro".

Biće to, nakon neoficijelnih spotova za pjesme "Sloboda" i "Istanbulsko proljeće", drugi zvanični singl ovog sarajevskog benda.

Spot za "Jutro" je realizovan uz podršku FIST produkcije. Snimljen je na setu najpopularnije tv serije u regionu "Lud, zbunjen, normalan", te na ulicama Sarajeva. Reditelj spota je Jasmin Duraković.

Promocija "Jutra" za medije će se održati u 15.00 sati, a istog dana u 20 sati u Maloj pivnici "Grafit" će, nakon uspješnih nastupa na slavljeničkim koncertima "Zabranjenog pušenja" u tuzlanskom "Mejdanu" i "Skenderiji", održati i svoj prvi samostalni mini koncert nakon izlaska albuma "Ploča".

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na www.grafitband.com, te na zvaničnom Facebook fun pageu grupe preko kojeg se besplatno mogu dobiti pozivnice za koncert.

"Radujemo se promociji spota i mini koncertu. Sviraćemo sve pjesme s 'Ploče', kao i neke naše starije stvari. Oni koji žele doći to mogu učiniti uz prijavu na našu mail adresu. Nažalost, broj pozivnica je ograničen", izjavio je pjevač i tekstopisac "Grafita" Bakir Hadžiomerović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije