Muzika

Robi Vilijams 17. juna na Ušću

Robi Vilijams 17. juna na Ušću
Robi Vilijams 17. juna na Ušću

BEOGRAD - Britanski pjevač Robi Vilijams će 17. juna održati koncert u Beogradu, a najjeftinija ulaznice koštaju 3.990 dinara (oko 65 KM).

"Pakao je nestao, raj je stigao i ja krećem na turneju", riječi su kojima je Robi najavio planetarnu turneju u okviru koje dolazi u Srbiju.

Kako kažu organizatori "Exit tim" i "Skymusic", uz podršku Arene Beograd i AAA Produkcije, i pored ponuđenih daleko nižih cijena ulaznica za beogradski koncert u odnosu na druge evropske metropole, za pozitivan ishod višemjesečnih pregovora bila je presudna lična Robijeva želja da nastupi u Srbiji.

Prodaja karata počinje od ponedeljka, 6. aprila, na blagajnama "Eventima", piše Blic.

Za najbrže fanove do 9. aprila u prodaju će biti pušten i ograničen kontigent ulaznica za parter uz poklon cijenu od samo 3.390 dinara!

Ulaznice za spektakl na Ušću podijeljene su po zonama, kao što su Parter A po cijeni od 4.990, odnosno Parter B od 3.990 dinara. Fan pit ima dvije zone, od 5.990 dinara za 1.500 najbržih fanova, dok svega 500 najvjernijih fanova imaju posebnu zonu uz pistu po kojoj hoda Vilijams, po cijeni od 6.990 dinara.

Tu su i ulaznice za tribine po cijeni od 5.990 dinara. VIP je podijeljen u dvije zone - ulaz na Lounge platformu je 12.000, a mjesto u Gold separeima 24.000 dinara (oko 390 KM).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije