Muzika

Sorensen počasni sponzor "Jelen Demofesta"

Sorensen počasni sponzor "Jelen Demofesta"
Sorensen počasni sponzor "Jelen Demofesta"

SARAJEVO - Specijalni predstavnik EU u BiH i šef Delegacije EU Peter Sorensen podržaće i ovogodišnje izdanje ‘’Jelen Demofesta’’, i to u svojstvu počasnog sponzora festivala.

‘’‘’Jelen Demofest’’ je najveći muzički festival za demo bendove u regionu Zapadnog Balkana’’, navodi se u saopštenju „Jelen Demofesta“.

‘’Nema sumnje da je ‘’Jelen Demofest’’ jedan od najvećih kulturnih događaja u Banjaluci i u Bosni i Hercegovini, koji svakog ljeta zrači pozitivnom energijom širom regiona i Evrope’’, naglasio je Sorensen.

On je podsjetio da se ‘’Jelen Demofest’’ razvio zahvaljujući entuzijazmu i naporima ljudi, koji vjeruju u potencijal svoje zajednice, kao svoga grada i zemlje.

‘’EU im čestita na tome, a naša podrška pokazuje da smo uvijek sa onima koji promoviraju toleranciju, saradnju i marljiv rad u korist građana’’, istakao je Sorensen.

S druge strane, organizatori festivala su izuzetno počastvovani odlukom specijalnog predstavnika da EU pruži podršku ‘’Jelen Demofestu’’ već drugu godinu zaredom, saopšzeno je.

‘’To, takođe može biti i dobar znak da je ‘’Jelen Demofest’’ na dobrom putu da mu granice našeg regiona jednog dana budu pretijesne’’ kazala je direktorica frstivala  Brankica Janković.

‘’Jelen Demofest’’ počinje u četvrtak, 17. jula, na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije