Muzika

Tri sata žurke na Oskaru popularnosti u Banjaluci

Tri sata žurke na Oskaru popularnosti u Banjaluci
Tri sata žurke na Oskaru popularnosti u Banjaluci

Dodjela muzičkih nagrada "Oskar popularnosti", koja je održana u ponedjeljak naveče, protekla je u znaku brojnih zvijezda i zvjezdica iz regiona, ali i dobre zabave u kojoj su posjetioci u prepunoj dvorani "Borik" u Banjaluci uživali gotovo tri sata.

Okupljena publika s nestrpljenjem je očekivala omiljene izvođače, a najviše pažnje izazvali su Vlado Georgiev, Jelena Rozga, "Amadeus bend", Željko Samardžić, Dejan Matić i Goca Tržan.

"Oskari" su se našli i u rukama Željka Bebeka, Dženana Lončarevića, Milice Todorović, Rade Manojlović, "Crvene jabuke", ali i "Frajli", koje ovdašnja publika i više nego dobro poznaje.

Djevojke koje čine sastav "Frajle" u šali su istakle da ih nagrade vole više nego pare.

"Uvek imamo dobre koncerte u Banjaluci i divno je što smo sada i kroz 'Oskar popularnosti' dobile i neko zvanično priznanje za to", istakle su "Frajle".

Još jedan ženski bend plijenio je pažnju muškog dijela publike u "Boriku". Riječ je o "Ministarkama" koje su dobile "Oskar" za otkriće godine, a u sam vrh domaćeg estradnog neba došle su prošle godine zahvaljujući duetu s Acom Pejovićem. S "Oskarima" iz Banjaluke mogu se ponositi i "Lexington bend", "Mejaši", Jelena Vučković, Marina Tadić, Ivana Selakov, Jovan Perišić, Dado Glišić, Mirza Šoljanin, Biljana Nedić, MC Stojan i "Maskarda bend".

Organizator "Oskara popularnosti" je Agencija "Queen estrada" iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije