Muzika

"Tropico band" večeras u Banjaluci

"Tropico band" večeras u Banjaluci
"Tropico band" večeras u Banjaluci

Popularni pop sastav iz Srbije "Tropico band" nastupiće večeras u banjalučkom klubu "Tamaris", a tim povodom frontmen ove grupe Aleksandar Cvetković istakao je da im je namjera da se dobro provedu u Banjaluci, ali i u svom stilu već čestitao čitaocima Novu godinu.

"Želim vam da uživate, volite se, budete srećni i radite na natalitetu uz naš novi album koji ćemo objaviti naredne godine", naveo je on.

NN: Šta je to što očekuje posjetioce u klubu "Tamaris"?

CVETKOVIĆ: Potrudićemo se da se i ovog puta dobro provedemo sa našom publikom, što je definitivno recept za dobru noć.

NN: Jedni ste od ozbiljnijih kandidata za predstavnika Srbije na "Eurosongu". Koliko ima istine u toj priči i pripremate li možda već i pjesmu?

CVETKOVIĆ: Dobili smo poziv i bilo bi nam drago da predstavljamo Srbiju na tom prestižnom takmičenju, ali još ne možemo ništa konkretno da vam kažemo.

NN: Koliko je teško uvijek održati dobru i radnu atmosferu u bendu?

CVETKOVIĆ: Mi postojimo 12 godina i jedna smo velika porodica isprofilisana i usmerena u svakom smislu, tako da su retke nesuglasice, ali ponekad mogu da budu podeljena mišljenja za neke stvari.

NN: Gdje nastupate za Novu godinu? Da li vam je nekad teško što tu noć ne provodite sa porodicom u svojim domovima?

CVETKOVIĆ: Za novogodišnju noć ćemo biti u klubu "Trocadero" u Budvi. Tu noć inače zadnjih 15 godina provodimo radno i to nam je normalno stanje, jer uglavnom sa nama budu i naše ljepše polovine, tako da nismo uskraćeni za kolektivnu zabavu.

Ulaznice za čitaoce  

"Nezavisne" poklanjaju 2x1 ulaznicu za nastup "Tropico banda" čitaocima koji se prvi jave danas od 10 do 10.15 na broj 051/331-823.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije