Muzika

Uživanje u muzici i prirodi ne prestaje

Uživanje u muzici i  prirodi ne prestaje
Uživanje u muzici i prirodi ne prestaje

Veče za pamćenje posjetiocima su druge večeri "OK festa", koji se održava na Tjentištu, priuštili muzičari sastava "Bad Copy" i "Eyesburn", te "Rundek Kargo Trio", dok se za zagrijavanje publike pobrinuo "Pajperov smijeh".

Baš kao i prve večeri, u subotu su ljubitelji roka i hip-hop zvuka uživali do ranih jutarnjih časova.

Odlične set liste rasplesale su čak i one posjetioce "OK festa" koji o plesu znaju veoma malo. Smijeha nije nedostajalo tokom nastupa grupe "Bad Copy", a za najbolju rege žurku bio je zadužen "Eyesburn".

Jučerašnji dan "OK festa" nastavljen je u znaku brojnih zanimljivih aktivnosti. Jedna grupa posjetilaca uživala je u raftingu na rijeci Tari, a druga u planinarenju do Trnovačkog jezera. U poslijepodnevnim časovima održana je i panel diskusija na temu "Omladinski turizam - primarni turistički proizvod regiona".

Na "OK stageu" u kampu nezaboravan provod svim posjetiocima su priuštili bendovi "Ničim izazvan" i "Štrajk".

Jedan od sadržaja koji je izazvao veliko interesovanje je "Cinema zona". Pored dobre muzike, "Operacija kino" i Sarajevo film festival i ovaj put su odabrali sjajna ostvarenja, čije su projekcije u večernjim časovima. Sinoć je trebalo da bude prikazan film "Mostovi Sarajeva".

Prve večeri festivala koji je počeo u petak nastupili su M.O.B.S., "Shangai Street Fight", "Elemental", "Brkovi" i "Zabranjeno pušenje". Više od 1.000 kampera iz cijelog regiona trenutno boravi na Tjentištu, a veliko interesovanje vlada i za izlete.

Ovogodišnji "OK fest" trebalo je da završi sinoć nastupima bendova "Električni orgazam", "Hladno pivo" i "Darkwood dub".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije