Muzika

Zahtjevi zvijezda pred nastup na "Jelen Demofestu"

Zahtjevi zvijezda pred nastup na "Jelen Demofestu"
Zahtjevi zvijezda pred nastup na "Jelen Demofestu"

Sedmo izdanje banjalučkog "Jelen Demofesta" na ljetnu pozornicu tvrđave Kastel ponovo dovodi inostrane izvođače, a poznato je da muzičke zvijezde često imaju neobične prohtjeve kojima se mora izaći u susret, pa makar oni u najmanju ruku zvučali nesvakidašnje.

Ove godine nastupaće njemački rokeri "Guano Apes", rege legenda Maks Romeo, kao i britanski esid džez sastav "Brand New Heavies", a svi oni imaju posebne želje kada su u pitanju hrana, piće i ugođaj uopšte.

Na primjer, pred sam nastup Sandra Nasić, pjevačica "Guano Apesa", u svojoj svlačionici mora da ima dosta vode, ali i kvalitetno crno vino, te nekoliko kutija tableta za grlo, a za posebnu atmosferu tražila je samo 10 svijeća. Ono što je Sandra podvukla da je izuzetno važno da ima jeste "GhettoBlaster" plejer, kao i grijalica. Takođe, sve sobe u kojima "Guano Apes" borave moraju imati četiri zvučnika i jedno veliko ogledalo, a poslije šoua sastav će energiju vratiti sendvičima.

Maks Romeo i njegovi pratioci su skromniji, pa su tražili da njihove svlačionice budu opremljene kao prosječna soba, uključujući mikrotalasnu pećnicu, ali i jedno kuvalo za vodu.

Članovi sastava "Brand New Heavies" insistiraju na privatnosti, miru i tišini, tako da čak ni međusobno nisu cimeri, a ukoliko im se hotel ne sviđa, tražiće mjesto u drugom. Ipak, za kraj, najvažnije stavke u hotelu su im Wi-Fi i doručak - tim redoslijedom.

Festival će biti održan od 17. do 19. jula.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije