Vizuelna umjetnost

Bredli šutnuo Homera sa selfija

Bredli šutnuo Homera sa selfija
Bredli šutnuo Homera sa selfija

Čuveni selfi koji je Elen Dedženeris, voditeljka dodjele "Oskara", snimila sa zvijezdama, dobio je svoju verziju za "Simpsonove", najpopularniji crtać na svijetu!

Autor novog selfija je Met Groning, tvorac crtaća, ali suprotno očekivanjima glavni glumac Homer Simpson se ne nalazi na fotografiji, piše Alo.

Homera je iz selfija izbacio glumac Bredli Kuper, šutnuvši ga u zadnjicu.

"Ružna istina o selfiju sa dodjele 'Oskara' konačno može da bude objavljena! Hajde ponovo da srušimo Tviter. Čuvajte se Barta", napisao je Met, ispod fotke koja je objavljena na zvaničnom Tviter nalogu Homera Simpsona.

Na animiranoj foografiji se, kao i na originalu nalaze Džared Leto, Elen Dedženeris, Bredli Kuper, Dženifer Lorens, Meril Strip, Čening Tatum, Džulija Roberts, Kevin Spejsi, Bred Pit, Anđelina Džoli, Lupita Njong i njen brat.

Oglasio se i glumac Džared Leto, kome se na originalnom selfiju nalazi jedva dio glave.

"Zvanično sam se pridružio 'Simpsonovima'", napisao je Leto, koji je retvitovao novu fotku.

Zanimljivo je da se na fotografiji nalazi i vrh glave Barta Simpsona. Originalni selfi je retvitovan više od tri miliona puta i to je postala najpopularnija fotografija na svijetu.

Čuveni selfi je dobio i verziju sa lego kockicama.

Poređenja radi, fotografija Baraka Obame sa suprugom Mišel poslije pobjede na izborima, uz potpis "Još četiri godine", retvitovana je 782.000 puta.

Elen je za selfi koristila telefon "Samsung", što je bio dio reklame, a po dogovoru će kompanija donirati po jedan dolar za svaki retvit. Više od tri miliona dolara biće, prema tome, uplaćeno u humanitarne svrhe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije