Zanimljivosti

Dječak se sjeća života u kom je bio holivudski agent

Dječak se sjeća života u kom je bio holivudski agent
Dječak se sjeća života u kom je bio holivudski agent

Rajan Hejvort, 10-godišnji dječak iz Olkahome, tvrdi da se do detalja sjeća svog prošlog života u kom je bio poznati holivudski agent.

Mali Rajan je sin izuzetno religioznih roditelja koji ne vjeruju u reinkarnaciju, ali kada im je sin do detalja pričao o svom prethodnom životu, nisu mogli, a da mu ne povjeruju, pišu 24 sata.

"Sve je počelo kada je imao samo četiri godine. Imao je te noćne more koje nismo mogli da objasnimo ni ja ni njegov otac. Pričao je o tome kako mu je srce eksplodiralo, a najviše je pričao o Holivudu. Da stvar bude još čudnija, tačno je znao kada se šta desilo u toj eri", priča njegova majka Sindi.

Rajan je pričao o luksuznom životu u Holivudu, putovanjima u Evropu, njegovim klijentima koji su konstantno mijenjali prezimena, ali i o glumi u filmu sa Mej Vest. Dečak je takođe rekao kako je imao čak pet brakova, te da je neko vrijeme išao na žurke sa Ritom Hejvort.

Zatim, jednog dana dok je gledao film "Night after night", sjetio se ko je. "Samo je pokazao na tv i rekao "to sam ja"", rekao je njegov otac. Dječak je pokazao na jednog statistu imena Marti Martin koji je kasnije postao filmski agent.

Tada je Sindi odlučila da odvede sina kod dečijeg psihologa Džima Takera, koji je zapisao njegovu priču, a zatim kontaktirao jednu od kćerki Martina da je provjeri. Priča je u potpunosti bila tačna.

Najšokantnija izjava Rajana je bila da mu nije jasno što mu je Bog okončao život u 61. godini, da bi ga poslao nazad na zemlju kao bebu. Doktora je ova izjava zaintrigirala jer je Martin navodno preminuo u 59. godini, ali kada je provjerio medicinske kartone, otkrio je da su ipak doktori pogriješili kada su mu upisivali godinu rođenja, a ne mali Rajan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije