Zanimljivosti

Nije znala da je trudna, a rodila kćerku od pet kilograma

Nije znala da je trudna, a rodila kćerku od pet kilograma
Nije znala da je trudna, a rodila kćerku od pet kilograma

BOSTON - Dvadesttrogodišnja Ketrin Kejti Kropas iz okoline Bostona saznala je da je trudna samo sat vremena prije nego što će roditi djevojčicu tešku skoro pet kilograma.

Kropasova je otišla u bolnicu jer je imala jake bolove u stomaku, a doktori su joj poslije neophodnih analiza saopštili da je trudna i da je porod počeo.

Poslije samo sat vremena od kada su doktori postavili "dijagnozu", rođena je djevojčica od četiri kilograma i 600 grama.

Kropasova se porodila ove sedmice i ističe da joj je drago što je rodila kćerku, piše  američki  "Hafington post".

Prema njenim riječima, tokom proteklih mjeseci nije imala nikakve simpotme koji bi ukazivali na trudnoću, a kilograme koje je dobila pripisivala je praznicima i proslavama.

Ona ističe da su je i ljekari u šali pitali kako je moguće da nije primijetila da unaokolo hoda sa pet kilograma tereta.

Doktor ginekologije i akušerstva DŽin Pinko kaže da ovakve trudnoće nisu rijetkost, niti se dešavaju isključivo neobrazovanim ženama iz manje razvijenih sredina.

"Stvar je veoma jednostavna, ove žene nemaju nikakve simptome. Ako i osjećaju nekakve tegobe, njih je lako protumačiti kao probleme s varenjem ili nečim sličnim", objasnila je Pinko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije