Jet set

Bobi Kristina progledala

Bobi Kristina progledala
Bobi Kristina progledala

Treću godišnjicu smrti Vitni Hjuston, američke dive raskošnog glasa, juče je obilježila lijepa vijest da je njena kćerka Bobi Kristina, koja je danima u komi, konačno otvorila oči.

Dok su pojedini američki mediji prenosili da će Bobi Kristina biti isključena s aparata, njen otac Bobi Braun i njena ujna demantovali su ove navode. Braun je najavio tužbe protiv tih medijskih kuća, dok je ujna kazala da se stanje Bobi Kristine popravlja.

Ona je jedino dijete legendarne pjevačice, a u medicinski izazvanoj komi je od 31. januara, nakon što je pronađena u kadi punoj vode u kući u Atlanti, bez znakova života. Ipak, ljekari su uspjeli da je ožive, ali i dalje zavisi od aparata.

Njena majka je na vrhuncu slave bila sredinom osamdesetih i tokom devedesetih godina. Bila je jedno od najprodavnijih muzičkih imena. Rođena je 9. avgusta 1963. godine u Nju Džerziju, a pjevanjem je počela da se bavi kao dijete.

Debi album nazvan jednostavno "Whitney Houston" objavila je 1985. godine, a ploča je prodata u milionskom tiražu. Hit "Saving All My Love for You" donio joj je prvu "Grammy" nagradu za najbolji ženski pop vokal.

Kako je njen imidž bio izgrađen prije svega na jakom glasu i emotivnim pjesmama, svijet je iste godine šokirala udajom za kontroverznog muzičara Bobija Brauna.

Već tada su počeli na površinu isplivavati njeni problemi, pa su bili i sve češći novinski naslovi o njenom lošem ponašanju i eksperimentisanju s narkoticima i alkoholom.

U jednom intervjuu izjavila je da je najveći problem u njenom životu bila droga, zbog koje je dva puta bila na rehabilitaciji. Poznata i pod nadimkom The Voice, Vitni Hjuston je, prema podacima Ginisove knjige rekorda, najnagrađivanija ženska muzička zvijezda.

Hjustonova je pronađena mrtva u sobi na četvrtom spratu hotela "Hilton" na Beverli Hilsu, u Los Anđelesu. Umrla je uoči dodjele nagrade "Grammy", u istom hotelu gdje je održavana godišnja zabava uoči tog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije