Jet set

Dejvid Bekam ima preko 5 miliona pratilaca na Instagramu

Dejvid Bekam ima preko 5 miliona pratilaca na Instagramu
Dejvid Bekam ima preko 5 miliona pratilaca na Instagramu

Bivši kapiten engleske reprezentacije i igrač Mančester junajteda, Real Madrida i Milana, Dejvid Bekam, i dalje je bez sumnje jedan od najpopularnijih fudbalera svijeta.

Iako dugo vremena nije igrao u Evropi (bio je član Los Anđeles Galaksija), a sada je u sportskoj penziji, navijači ga ne zaboravljaju.

Bekam je nedavno, prije samo devet dana, otvorio nalog na društvenoj mreži Instagram, a već ga prati više od pet miliona fanova, a za prva 24 časa čak milion, što je svojevrsni rekord ove društvene mreže. Trenutno ga prati čak 5,7 miliona ljudi na Instagramu.

Iako je okačio samo 21 fotografiju, svaka je imala po nekoliko stotina hiljada lajkova u vrlo kratkom vremenu...

Bivši sportista je nedavno proslavio 40 rođendan, a preko Facebook profila ga prati više od 50 miliona ljudi. S porodicom živi u SAD još otkako je 2007. otišao iz Real Madrida.

Supruga Viktorija (41) je bivša članica britanske grupe "Spice Girls", a sada je dizajnerka. Imaju tri sina, Bruklina (16), Romea (13) i Kruza (12), i kćerku Seven Harper (3). Iako već dvije godine ne igra, i dalje je tražen među sponzorima, a njegovo bogatstvo u ovom trenutku se procjenjuje na 350 miliona dolara.

Bekam boluje od opsesivno-kompulsivnog poremećaja pa kaže da sve mora da bude uredno složeno u liniju i obavezno da bude u paru. Viktorija je jednom prilikom objasnila kako to izgleda.

"Kada biste pogledali u naš frižider, vidjeli biste da je sve složeno po nekom šablonu, da su lijeva i desna strana ujednačene. I sve mora da bude u paru. Ako su tri konzerve, jedna mora van. Zato mi imamo tri frižidera, u jednom su salate, u drugom piće, a u trećem hrana", kazala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije