Jet set

Gile prodaje sve što ima da majci plati operaciju

Gile prodaje sve što ima da majci plati operaciju
Gile prodaje sve što ima da majci plati operaciju

Pobjednik “Zvezda Granda”, Amar Gile Jašarspahić prolazi kroz teške životne trenutke, budući da je njegova majka u bolnici u Istanbulu gdje joj je presađen bubreg.

Njegovoj majci Nađi je juče, kako piše Telegraf, urađena transplantaciju bubrega u jednoj klinici u Istanbulu i njeno stanje je stabilno.

Kako bi prikupio 50.000 evra neophodnih za operaciju, Gile je prodao stan u Tuzli, a budući da Nađu čeka dug opravak u blnici, Jašarspahić će morati da proda i garsonjeru u Beogradu koju je dobio kao nagradu za trijumf u “Zvezdama Granda”.

Pjevač koji se već mjesec dana nalazi na turneji po Americi, svakodnevno se sa ocem Senadom čuje preko Skypea i raspituje o majčinom zdravstvenom stanju. Po riječima njegovih prijatelja, Amar je danima bio van sebe od brige jer su ljekari jedva uspjeli da pronađu donatore za transplantaciju.

''Hvala na interesovanju, ali ne bih javno komentarisao zdravlje svoje majke. Mogu samo reći da radim kao crnac da bih joj obezbijedio sve u životu, a ako bude trebalo, prodaću sve što imam, samo da njoj bude dobro'', izjavio je Jašarspahić, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije