Jet set

Gogu Sekulić izbacuju iz stana

Gogu Sekulić izbacuju iz stana
Gogu Sekulić izbacuju iz stana

Goga Sekulić, koja je 2007. godine podigla kredit u švajcarskim francima kako bi kupila stan u u Beogradu, dobila je rješenje od banke u kom stoji da u najkraćem roku mora da plati zaostale rate ili da se iseli.

''Goga je podigla kredit za kupovinu stana od 30 kvadrata, koji je platila 52.000 evra. Njene muke su brzo počele jer joj je rata za nekoliko godina porasla za 450 evra. Ona je odbila to da plaća i tužila je banku, ali je i pored toga dobila opomenu pred iseljenje. Goga je u šoku i ne može da vjeruje šta joj se dešava. Taman se skućila i sada je teraju'', govori dobro upućen

Sekulićeva je angažovala pravnu zastupnicu Jovanu Ðorđević i ne pada joj na pamet da banci prepusti svoju imovinu. Odlučna je da se bori do kraja kako ne bi izgubila krov nad glavom, za koji je polovinu otplatila.

Centar grada... Zgrada u kojoj živi Goga Sekulić

Ona je navela da joj ne pada na pamet da banci da svoju nekretninu.

''Šta se bude desilo ostalim ljudima koji su podigli kredit u švajcarcima, desiće se i meni. Sve nekako lebdi u vazduhu. Angažovala sam advokata jer sam polovinu kredita već otplatila. Ako mi oduzmu stan, moraće da mi vrate polovinu novca'', rekla je pjevačica za ''Kurir''.

Pala u nesvijest  

Inače, uslijed stresa zbog problema sa bankom pjevačici se pogoršalo zdravstveno stanje. Zbog nerviranja slabije jede, pa joj se pogoršala krvna slika, zbog čega je prije nekoliko dana pala u nesvijest.

Boli ih glava zbog švajcaraca

Pored Goge Sekulić, sa isplatama rata u švajcarcima kuburi i Goca Tržan. Ona je jednom prilikom izjavila da očekuje da država konačno okonča njihov problem. I glumac Aleksandar Srećković Kubura i bivša rukometašica Svetlana Kitić imaju problem zbog stambenog kredita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije