Jet set

Ivana "Negativ" imala srčani udar

Ivana "Negativ" imala srčani udar
Ivana "Negativ" imala srčani udar

Bivša članica grupe „Tap 011“ i frontmen rok sastava „Negativ“ prije desetak dana je imala infarkt.

Ivana Peters (40) je prošle sedmice gostovala u emisiji "Ko je kod Koje" na RTS-u kada se nakon završenog snimanja požalila da joj je loše, piše Blic.

„Nakon što je snimila skeč, Ivana je otišla u šminkernicu i prijateljima rekla da joj nije dobro. Pošto su znali da ona inače nije dobrog zdravlja pozvali su njenog bivšeg supruga Aleksandra koji je odmah došao jer je osećao i znao da je nešto ozbiljno u pitanju“, kaže izvor blizak pjevačici.

Na lice mjesta došla je i ekipa Hitne pomoći koja je odmah zbrinula Ivanu.

„Pregledali su je i munjevitom brzinom odvezli u Klinički centar Srbije gde je hitno operisana na Institutu za kardiovaskularne bolesti. Ugrađen joj je stent i sada se oseća dobro“, potvrdio je jedan od članova Ivanine porodice.

Pjevačica se nekoliko dana zadržala u bolnici, a s obzirom da se brzo oporavljala, puštena je na kućno liječenje.

„Ivana je puštena sa Kliničkog centra pre dva dana na kućno lečenje, a kod nas je primljena sa dijagnozom akutnog infrakta. Njoj je ugrađen stent i sada se oseća dobro“, potvrdili su iz ove zdravstvene ustanove.

Kako su rekli njeni prijatelji, pjevačica je bila u kritičnom stanju, ali zahvaljujući tome što su svi brzo reagovali je dobro prošla.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije