Jet set

Kaniđina kćerka luda za Ronaldom

Kaniđina kćerka luda za Ronaldom
Kaniđina kćerka luda za Ronaldom

Kontroverzna Šarlot Kaniđa, kćerka čuvenog argentinskog fudbalera Klaudija Kaniđe, ponovo je dospjela u centar pažnje zbog provokativnog ponašanja u jednom italijanskom rialitiju.

Šarlot, koja u Italiji radi kao model i starleta, trenutno učestvuje u rialitiju "Celebrity Survivor", a na jednom snimanju je izjavila da je fudbal uopšte ne zanima, ali da joj se veoma sviđa Kristijano Ronaldo.

"Ja znam šta želim. Stvarno volim Kristijana. Nikad nisam voljela fudbalere, ali znam da mi se sa Ronaldom može dogoditi nešto lijepo i da može da me usreći. On je vrlo lijep", izjavila je Šarlot.

Istakla je da će čim se završi rialiti otputovati za Madrid na utakmicu Real Madrida kako bi pokušala da dođe do portugalskog fudbalera, koji blista u redovima "kraljevskog kluba".

"Iako je moj otac bio argentinski reprezentativac, mene fudbal uopšte ne zanima. Ali, ne želim ni da Ronaldo zbog mene prekida karijeru. Zainteresovana sam da ga upoznam i čim završi ovaj šou dolazim u Madrid na utakmicu Reala", poručila je lijepa Šarlot.

Argentinska ljepotica odranije je poznata po ispadima i skoro svakodnevno izaziva veliku pomamu na društvenim mrežama postavljajući fotografije na kojima se hvali bujnim poprsjem i obimom grudi koji iznosi čak 130 centimetara. Argentinka je samo jedna u nizu onih koje su se pridružile lovu na Ronalda, nakon što je Portugalac raskinuo petogodišnju vezu s Irinom Šajk. Prije ruske manekenke najbolji fudbaler svijeta imao je nekoliko atraktivnih djevojaka kao što su Rafaela Fiko, Kim Kardašijan, Paris Hilton, Leticija Filipi, Nereida Galjardo, Luana Beleti...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije