Jet set

Marija Šarapova: Želim djecu i porodicu

Marija Šarapova: Želim djecu i porodicu
Marija Šarapova: Želim djecu i porodicu

Ruska teniserka Marija Šarapova nikad nije stidljiva kada priča o ljubavnoj vezi sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a nije sakrila ni da razmišlja o životu nakon tenisa.

"Lijepo je kad imate nekog pored sebe ko razumije i poštuje ko si i šta radiš, nekog ko jednostavno zna kako stvari funkcionišu. Život sportiste je kompleksan i neke stvari je teško objasniti bez obzira koliko god se trudite", kaže Ruskinja. 

Šarapova (28) i Dimitrov (24) su u vezi od 2012, a iako kaže da je u ovom trenutku fokusirana na karijeru, priznaje da razmišlja i o životu poslije završetka aktivnog igranja tenisa.

"Doživjela sam mnogo nevjerovatnih stvari kao teniserka i vjerovatno ću još mnogo. Ali, vjerujte, kada se sve završi biću srećna i neću žaliti ni za čim. Želim porodičan život, želim djecu", dodaje ona.

Jedna od najbogatijih sportistkinja svijeta u posljednje vrijeme često se dotiče porodičnih tema pa je tako otkrila da nije baš sjajna u kuhinji, ali da radi na tome:

"Ima mnogo stvari u kojima nisam dobra, recimo ne znam dobro da plešem, niti da kuvam. Želim to da naučim kako bih sutra svojoj djeci mogla da spremam ukusnu i zdravu hranu".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije