Jet set

Modrić kupio kuću u Madridu vrijednu 2,3 miliona evra

Modrić kupio kuću u Madridu vrijednu 2,3 miliona evra
Modrić kupio kuću u Madridu vrijednu 2,3 miliona evra

MADRID - Najbolji hrvatski fudbaler Luka Modrić kupio je luksuznu kuću vrijednu 2,3 miliona evra u urbanom naselju La Moraleha u sjevernom dijelu Madrida, gdje žive mnogi fudbaleri Reala, a i druge poznate osobe.

Modrić i njegova supruga Vanja Bosnić dosad su plaćali najam za kuću u tom naselju, no sada će biti vlasnici vile u kojoj je nekada živio bivši napadač francuske reprezentacije i Real Madrida Nikolas Anelka. Prvi komšija će im biti Crnogorac Predrag Mijatović, takođe bivši napadač i sportski direktor Reala, koji je prije 17 godina postigao pogodak za pobjedu od 1:0 nad Juventusom u finalu Lige šampiona.

Hrvatski reprezentativac je "iskoristio" povredu zadobijenu prošlog mjeseca u prvenstvenoj utakmice protiv Malage kako bi trajno riješio stambeno pitanje u glavnom gradu Španije, gdje živi već dvije godine.

Ugovor s Real Madridom ima do 2018. pa je odlučio da kupi kuću od 700 metara kvadratnih i zemljištem od 3.000 metara kvadratnih. Cijena je oko 2,3 miliona evra, podatak je španske stranice za prodaju nekretnina Idealista.

Modrić i supruga su, sada u vlastitoj kući, ove nedjelje obilježili petogodišnjicu braka, čime se igrač s brojem 19 pohvalio na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije