Jet set

Na savjesti nose i ubistva

Na savjesti nose i ubistva
Na savjesti nose i ubistva

Brojne holivudske zvijezde svoju popularnost stiču i raskalašnim ponašanjem, pa se za većinu njih vezuje ovisnost o opijatima, alkoholu i preljuba. Međutim, ima i onih za koje se vezuju tragične smrti.

Posljednji u nizu onih koji su se našli pred sudijama je Fil Rud, bubnjar australijske rock grupe AC/DC, koji je bio optužen za pokušaj ubistva u Taurangi na Novom Zelandu. No, kako nije bilo dovoljno dokaza, popularni muzičar je oslobođen.

Brus Džener, bivši atletičar i nekadašnji suprug Kris Kardašijan, još je jedna poznata ličnost koja je doživjela, a po nekima i izazvala tešku saobraćajnu nesreću. Džener je prešao u suprotnu traku i tako izazvao udes u kome je vozač drugog automobila poginuo, a nekoliko ljudi je teško ranjeno.

Džener je pristao da uradi alko-test, kojim je potvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola u vrijeme nesreće, a izjavio je da je prekoračio dozvoljenu brzinu jer su ga jurili paparaci.

Glumac i pjevač Metju Broderik prouzrokovao je tešku nesreću na samom početku svoje karijere. Dok je bio na odmoru u Irskoj sa svojom tadašnjom djevojkom Dženifer Grej, glumac je izazvao udes vozeći pogrešnom trakom, a pritom je usmrtio oba putnika u drugom vozilu.

Pjevačica Brendi je doživjela lančani sudar u Kaliforniji 2006. godine. Jeziva nesreća u kojoj je jedna osoba izgubila život toliko je potresla pjevačicu da se na nekoliko godina povukla iz javnog života.

Glumica Rebeka Gejhart udarila je devetogodišnjeg dječaka automobilom. Ubrzo nakon nesreće dječak je podlegao povredama.

Glumici je odluzeta vozačka dozvola na godinu dana, a u toku te godine Rebeka je prouzrokovala još jednu saobraćajnu nesreću s iznajmljenim kolima.

Džoni Luis, koji glumi u seriji "Sinovi anarhije", provalio je u kuću jedne starice u svom komšiluku. Ispreturao je sve po kući, ubio staricu, a potom i njenu mačku. Svjedoci tvrde da je on najprije pokušao da pobjegne s mjesta zločina, ali ubrzo se vratio, a potom je ili pao ili skočio s krova kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije