Jet set

Novi Severinini seksi snimci s jahte?

Novi Severinini seksi snimci s jahte?
Novi Severinini seksi snimci s jahte?

Hrvatska muzička zvijezda navodno planira da na sudu prikaže video-materijale na kojima ona i Milan razmjenjuju nježnosti

Severina Vučković i Milan Popović već izvjesno vrijeme “vode bitku” na sudu, piše Telegraf.

Navodno, srpski biznismen je od pjevačice i njenog menadžera Tomislava Petrovića tražio je povrat svote od 308 hiljada evra, kako tvrdi, je uložio u karijeru hrvatske muzičke karijere.

Popović je izračunao da je na Severinu potrošio milion evra, a dvije trećine navodnog duga joj je oprostio.

Kako navodi ovaj dnevni list, advokat pjevačice Dario Budimir donio je u sudnicu veliki broj spisa, pa je sudija dala dovoljno vremena Milanovom zastupniku da ih prouči.

U njima se navodno nalaze dokazi da su pjevačica i biznismen bili u vezi tri godine, što je dovoljno da se njigov emotivni odnos tretira kao bračna zajednica. Ako uspije u toj namjeri, Severina bi mogla da traži pola imovine koje je Popović stekao u to vrijeme.

Takođe, pjevačica želi da na sudu pokaže i video-snimke kojima će dokazati da su ona i Milan bili u vezi mnogo duže nego što biznismen tvrdi. Na tim snimcima, navodno, vidi se kako se par grli i ljubi na Brijunima. Severina, navodno, planira da prikaže snimke na kome Milan i ona razmjenjuju nježnosti na njegovoj jahti Copper.

Kako se navodi, Popović je istakao da su on i Severina bili u u vezi samo godinu dana i da je njihova romansa završila prije nego što je rođen njihov sin Aleksandar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije