Jet set

Plejbojeva zečica progovorila o odnosu sa Hefnerom

Plejbojeva zečica progovorila o odnosu sa Hefnerom
Plejbojeva zečica progovorila o odnosu sa Hefnerom

Kendra Vilkinson poznata Plejbojeva zečica i jedna od mnogobrojnih djevojka danas 88-godišnjeg ženskaroša Hju Hefnera otvoreno je progovorila o svom odnosu sa starim plejbojem.

U razgovoru s Meleni Sajks s kojom je trenutno u šou "I'm a Celebrity... Get Me Out of Here", otkrila je kako je postala djevojka Hju Hefnera.

"Pitao me želim li biti jedna od njegovih djevojaka. Nisam znala što to znači, ali naravno da sam pristala. Živjela sam tada u najmanjem i najružnijem stanu i molila sam se da me nešto izvuče iz njega Pitao me želim li biti dio Plajboj Vile i pristala sam. Naravno. Pristala sam istog trena, ali nisam znala uključuje li ta ponuda i seks", rekla je  Kendra i dodala, "Znao nas je pitati želimo li s njim poći na gornji sprat i to je bilo to. Imala sam 18, a on 78".

Nakon što ju je Meleni upitala je li seks s Hefnerom bio obavezan, Kendra je odgovorila, "Bila sam radoznala jer uvijek je imao više od jedne djevojke i htjela sam saznati šta moraju raditi s njim. Seks nije obavezan, to je tvoj izbor".

Na kraju je rekla i da Hefner na sve odnose s djevojkama gleda kao na veze: "Iskreno, sve spavaju s njim, ali u isto su vrijeme i najbolje osobe koje poznajem".

Kendra je danas majka dvoje djece, a Hefner je od 2012. u braku s Kristal koju je takođe upoznao u poznatoj vili.

Vjenčanje se zamalo nije dogodilo jer mlada je pobjegla samo pet dana prije velikog slavlja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije